Skip to content

Accountmanager

Nederland, Utrecht, Baarn€ 2.200 - € 3.500 per monthStaf

Functieomschrijving

Heb jij de superkracht om nieuwe opdrachten voor onze IT Helden te scoren en haal je energie uit het creëren van new business en het redden van onze klanten van hun tekort aan IT’ers? Dan ben jij de held/heldin die wij zoeken! Interesse? Lees dan snel verder en solliciteer vooral niet als je geen toffe sales uitdaging wil!


Voor ons team zoeken wij iemand die in staat is eigen business te realiseren, oftewel een ondernemend type! Daarnaast vind je het leuk om contact te onderhouden met onze professionals. Je hebt lef en je opent nieuwe deuren. Een mensenmens is wat wij zoeken. Je bent in staat om een relatie met prospect, partner en opdrachtgever op te bouwen. Je werkt onder het motto afspraak is afspraak en mensen kunnen op je rekenen. Je bent in staat ambitieuze, commerciële doelstellingen te realiseren. Je hebt een enorme drive en energie en werkt graag in een jong team. Je kan op alle niveaus binnen een organisatie communiceren en weet als geen ander hoe je een relatie verder uit kunt bouwen.


Wat bieden wij je?

Als accountmanager bieden we je een gave, afwisselende en uitdagende sales baan waarin je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen. We groeien als bedrijf en daarin speel jij een belangrijke rol. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid dat we jou in staat stellen om ook te groeien en jezelf te ontwikkelen.

 • Een salaris van €2200 tot €3500 bruto aangevuld met aantrekkelijke bonussen;
 • Een leaseauto;
 • Hardware budget voor een laptop en mobiel;
 • 27 vakantiedagen aangevuld met 2 mogelijke bonusdagen;
 • Leuke uitjes en etentjes en natuurlijk veel fun momenten tijdens het werk (tafelvoetballen etc.);
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van cursussen;
 • Een gemotiveerd enthousiast jong team;
 • Eindejaarsuitkering.


Over Zenda Support

We zijn gespecialiseerd in het opleiden en detacheren van medewerkers op gebied van IT Support. Ons motto is “large enough to serve, small enough to care”. Bij Zenda Support staan de medewerker en opdrachtgever écht centraal. We willen ook een échte samenwerking aangaan en iemand leren kennen, want pas dan kan je het beste samenwerken. Daarnaast is de ontwikkeling van mensen en fun erg belangrijk. Geen loze beloftes, maar een partnership op basis van vertrouwen en respect!

Binnen het regioteam word je verantwoordelijk voor het continueren van ons succes en het realiseren van de ambitieuze groei die wij als organisatie hebben en onze professionals en klanten blij te maken met de juiste match tussen professionals en opdracht. Ons hele team heeft een enorme drive en werkt samen om nieuwe doelen te realiseren en plezier te hebben in ons werk. Heb jij deze drive en bezit je een winnaarsmentaliteit? Dan hoor jij in ons team!

Vereisten

We zoeken leuke mensen met humor die zichzelf verder willen ontwikkelen en onderdeel willen zijn van ons toffe en informele bedrijf! Om hiervoor in aanmerking te komen hebben we een aantal punten die wij belangrijk vinden:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je wilt graag leren. Ervaring is geen vereiste!;
 • Je bent 36-40 uur per week inzetbaar (ingedeeld op basis van maximaal 8 uur per dag);
 • Je hebt humor, bent creatief en vindt het leuk om op meerdere fronten mee te denken;
 • Je bent communicatief zeer sterk, in woord en geschrift.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! 

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Enthousiast?

Maakt dit alles jou blij en herken je jezelf hierin? Reageer dan snel op deze vacature! Wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel en ervaar je zelf de informele én professionele sfeer die wij uitstralen!

Bij vragen kan je contact opnemen met Floris (Recruiter) via de mail vacatures@zendasupport.nl of bel/Whatsapp naar 06 31 56 43 34.

Sollicitatieproces

Wat kan je verwachten?

1. Solliciteren

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 werkdagen hoor je van ons.

2. Belletje met elkaar

Wij nemen telefonisch contact met je op om eventuele vragen aan elkaar te stellen en een gesprek in te plannen.

3. Persoonlijke kennismaking

Nu gaan we elkaar echt ontmoeten! Via een live/Teams gesprek gaan we beter kennis maken en kijken of er een match is. Mochten er na dit gesprek toch nog vragen zijn, dan kan er eventueel ook een 2e gesprek plaatsvinden.

4. It's a match!

Zijn we allebei enthousiast over elkaar? Dan verwelkomen we je graag bij de club!