Accountmanager Detachering

Wat kan je verwachten?

Heb jij de superkracht om nieuwe opdrachten voor onze IT Helden te scoren en haal je energie uit het creëren van new business en het redden van onze klanten van hun tekort aan IT’ers? Dan ben jij de held/heldin die wij zoeken! Interesse? Lees dan snel verder en solliciteer vooral niet als je geen toffe uitdaging wil!

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een accountmanager detachering.
We zoeken een persoon die in staat is zijn eigen business te realiseren, oftewel een ondernemend type dus! Daarnaast zoeken we iemand die het ook leuk vindt om een stukje field management op te pakken.

Je hebt lef en je opent nieuwe deuren. Een mensenmens is wat wij zoeken. Je doet zaken als mensen onder elkaar en bent in staat om een relatie met prospect en opdrachtgever op te bouwen. Je werkt onder het motto afspraak is afspraak en mensen kunnen op je rekenen. Je bent in staat ambitieuze, commerciële doelstellingen te realiseren. Je hebt een enorme drive en energie en werkt graag in een jong team. Je kan op alle niveaus binnen een organisatie communiceren en weet als geen ander hoe je een relatie verder uit kunt bouwen.

 

Wat kan je verwachten?

Als accountmanager bieden we je een gave, afwisselende en uitdagende baan waarin je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen. We groeien als bedrijf en daarin speel jij een belangrijke rol. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid dat we jou in staat stellen om ook te groeien en jezelf te ontwikkelen.

 • Marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke bonussen;
 • Een leaseauto van de zaak;
 • Hardware budget voor een laptop en mobiel;
 • 27 vakantiedagen aangevuld met 2 mogelijke bonusdagen;
 • Leuke uitjes en etentjes en natuurlijk veel fun momenten tijdens het werk (tafelvoetballen etc.);
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen doormiddel van cursussen;
 • Een geweldig team (al zeg ik het zelf 😉);
 • Eindejaarsuitkering.

 

Over Zenda Support

We zijn gespecialiseerd in het opleiden en detacheren van medewerkers op gebied van IT Support. Ons motto is “large enough to serve, small enough to care”. Bij Zenda Support staan de medewerker en opdrachtgever écht centraal. We willen ook een échte samenwerking aan gaan en iemand leren kennen, want pas dan kan je het beste samenwerken. Daarnaast is het vinden we de ontwikkeling van mensen en fun erg belangrijk. Geen loze beloftes, maar een partnership op basis van vertrouwen en respect!

In een team bestaande uit Elon (Directeur), Melvin (Career Manager), Floris (Recruiter), Daniëlle (Accountmanager), Kaylie (Accountmanager), Brenda (Office Manager) en straks jij :-), word je verantwoordelijk voor het continueren van ons succes en het realiseren van de ambitieuze groei die wij als organisatie hebben en onze professionals en klanten blij te maken met de juiste match tussen professionals en opdracht. Ons hele team heeft een enorme drive en werkt samen om nieuwe doelen te realiseren en plezier te hebben in ons werk. Heb jij deze drive en bezit je een winnaarsmentaliteit? Dan hoor jij in ons team!

Waaraan moet je voldoen?

We zoeken vooral leuke mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en onderdeel willen zijn van ons toffe en informele bedrijf en die ook wel wat humor hebben! Om hiervoor in aanmerking te komen hebben we een aantal punten die wij belangrijk vinden:

 • HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring;
 • Je hebt bij voorkeur 1 jaar ervaring in de branche (IT detachering);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het verkopen van IT gerelateerde diensten;
 • Je bent 40 uur per week inzetbaar;
 • Je bent ondernemend en in staat om jouw eigen business op te bouwen;
 • Je bent communicatief zeer sterk, in woord en geschrift.


Enthousiast?

Enthousiast geworden en wil je aan de slag bij Zenda Support? Stuur dan je cv met een motivatie hier.

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Elon de Jonge via: 06 52 00 55 08 of met Kaylie Tammerijn via: 06 27 18 96 50.