IT Recruiter

Wat kan je verwachten?

Wie komt ons Management Team versterken?

Heb jij de superkracht om nieuwe helden te binden aan Zenda Support en bezit je ook een gezonde dosis humor, dan ben jij de IT Recruiter die wij zoeken! Interesse? Lees dan snel verder en solliciteer vooral niet als je geen toffe uitdaging wil.


Wat ga je doen?
Als IT Recruiter bij Zenda Support ben jij een van de helden (samen met Floris, IT Recruiter) die ons gaat helpen met de instroom van nieuwe IT helden die aan het begin van hun carrière staan. Je verantwoordelijkheden zijn erg divers. Denk hierbij aan het schrijven van vacatures tot aan de uitgifte van iemand zijn contract en leaseauto.

Naast het verwerken van binnengekomen sollicitaties, benader je ook actief mensen via LinkedIn en via cv-databases. Je vertelt vol enthousiasme over Zenda Support en het leuke team waarin ze komen te werken.


Uiteraard plaats je vacatures op verschillende websites, maar het is ook belangrijk om o.a. via social media, op beurzen en op scholen een goed beeld neer te zetten van Zenda Support. Ook de pre- en onboarding, het evalueren en advies hierover uitbrengen aan het managementteam is onderdeel van het werk van ons recruitmentteam. Na de onboarding onderhoud je ook intensief contact met de mensen die je hebt aangenomen.


Omdat we in een klein team werken, werken we veel samen met elkaar. Hierdoor schakel je ook veel met je collega's van Sales, Career Management en HRM.


Er is veel vrijheid om je gedachtes de vrije loop te laten en je werk zelf in te richten. Het uiteindelijke doel is om IT helden te vinden die passen bij onze DNA en samen met het team mooie resultaten te behalen!


Wat kan je verwachten?

Als IT Recruiter bieden we je een gave, afwisselende en uitdagende baan waarin je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen. We groeien als bedrijf en daarin speel jij een belangrijke rol. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid dat we jou in staat stellen om ook te groeien en jezelf te ontwikkelen.

 • Salarisindicatie tussen 2.500 tot 3.500, afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Hardware budget voor een laptop en mobiel;
 • 27 vakantiedagen aangevuld met 2 mogelijke bonusdagen;
 • Leuke uitjes en etentjes en natuurlijk veel fun momenten tijdens het werk (tafelvoetballen etc.);
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen doormiddel van cursussen;
 • Een geweldig team (al zeg ik het zelf 😉);
 • Eindejaarsuitkering.


Over Zenda Support

We zijn gespecialiseerd in het opleiden en detacheren van medewerkers op gebied van IT Support. Ons motto is “large enough to serve, small enough to care”. Bij Zenda Support staan de medewerker en opdrachtgever écht centraal. We willen ook een échte samenwerking aan gaan en iemand leren kennen, want pas dan kan je het beste samenwerken. Daarnaast is het vinden we de ontwikkeling van mensen en fun erg belangrijk. Geen loze beloftes, maar een partnership op basis van vertrouwen en respect!

In een team bestaande uit Elon (Directeur), Melvin (Career Manager), Floris (Recruiter), Daniëlle (Accountmanager), Kaylie (Accountmanager), Lindsay (Accountmanager), Wendy (Office Assistant) en straks jij :-), word je verantwoordelijk voor het continueren van ons succes en het realiseren van de ambitieuze groei die wij als organisatie voor ogen hebben. Ons hele team heeft een enorme drive en werkt graag samen om nieuwe doelen te realiseren en plezier te hebben in ons werk. Heb jij deze drive en bezit je een winnaarsmentaliteit? Dan hoor jij in ons team!

Waaraan moet je voldoen?

We zoeken leuke mensen met humor die zichzelf verder willen ontwikkelen en onderdeel willen zijn van ons toffe en informele bedrijf! Om hiervoor in aanmerking te komen hebben we een aantal punten die wij belangrijk vinden:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de branche (IT detachering);
 • Je bent tussen 24 en 40 uur per week inzetbaar;
 • Je hebt humor, bent creatief en vindt het leuk om op meerdere fronten mee te denken;
 • Je bent communicatief zeer sterk, in woord en geschrift.


Enthousiast?

Enthousiast geworden over deze uitdagende baan als recruiter? En ben je eager om ons bedrijf te laten groeien? Stuur ons dan je CV en een korte, maar passende motivatiebrief (of filmpje) en wie weet ben jij onze nieuwe Held!

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Floris via 06 31 564334 of via vacatures@zendasupport.nl