IT Traineeship

Wat kan je verwachten?

Overweeg jij om carrière te gaan maken in de IT? Dan zijn wij op zoek naar jou voor ons IT Traineeship!
Wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s die interesse hebben in de IT, maar hiervoor nog geen opleiding hebben gevolgd en/of werkervaring in hebben opgedaan. 

 

Wat ga je doen?

Wij gaan je alle kneepjes van het vak leren. Van het oefenen met telefoongesprekken, leuke cases registreren tot software installeren. 

Door het stellen van de juiste vragen en het geven van coaching, komen jouw wensen en ambities samen tot een mooi ontwikkelplan. Deze is helemaal op jou afgestemd en kan wat ons betreft alle kanten op; we hebben geen standaard ontwikkelplan dat door iedereen gevolgd wordt. Onze accountmanagers zoeken toffe opdrachten voor je en jij brengt in de praktijk wat je leert tijdens het studeren voor je certificaten. Oftewel een mooi omscholingstraject!

Waaraan moet je voldoen?

  • Je bent in het bezit van een HBO en/of WO diploma;
  • Je hebt passie voor de IT;
  • Het is handig als je een geldig rijbewijs hebt! Dit vanwege de toffe leaseauto die we aanbieden;
  • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, maar bij voorkeur ook in het Engels;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent leergierig, gedreven, kunt prioriteiten stellen en bent transparant.


Arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden, salarisverhoging bij het behalen van certificaten en veel extra’s. Zo hebben we veel leuke bonussen, denk aan een netwerfbonus/ referral voor het aanbrengen van nieuwe collega’s, extra vakantiedagen als je niet ziek bent geweest, een upgrade in type leaseauto etc. En niet te vergeten onze jaarlijkse teamuitjes (2 x per jaar) en voetbaltoernooi.


Interesse

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan snel! Wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel en ervaar je zelf de informele én professionele sfeer die wij uitstralen!

Bij vragen kan je contact opnemen met Floris (Recruiter) via de mail vacatures@zendasupport.nl of bel/Whatsapp naar 06-31 56 43 34.