Proces Operator (Retail)

Wat kan je verwachten?

IT, maar net een beetje anders...

Ben jij flexibel, heb je interesse in (logistieke) processen en ben je op zoek naar een leuke baan in Utrecht?
Voor onze internationaal opererende klant in Utrecht zijn we op zoek naar een professional voor de functie van proces operator.

De functie

In de functie als proces operator kom je te werken in de control room op de 1ste lijn en houd je jezelf bezig met het monitoren en managen van het totale proces op dagelijks niveau.
Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de bewaking van het hele logistieke proces en het signaleren van problemen hierin. Foutmeldingen die je kan verwachten zijn vooral technische storingen. Storingen moeten snel worden opgelost, want een proces dat stilstaat loopt uiteindelijk vertraging op, je bent daarom een onmisbare schakel!

Wat wordt er van jou verwacht?

Voornamelijk houd jij jezelf bezig met het monitoren en beheren van het hele logistieke proces en het oplossen van incidenten en storingen. Je gaat schakelen met alle operationele afdelingen en de Technische Dienst. Daarnaast ga je service en ondersteuning bieden aan collega’s wat betreft het systeem. Mede omdat er meerdere applicaties / systemen (in de logistieke sector) zijn waar mee gewerkt wordt, is een analytisch vermogen erg belangrijk. Het is belangrijk om het proces binnen deze logistieke sector goed te kennen. Maar geen zorgen; hier word je uiteraard mee geholpen! De eerste 2 weken krijg je een inwerkprogramma, waarbij je meeloopt op verschillende afdelingen. Vanaf de 3e week ga je daadwerkelijk meedraaien in de control room en mag je laten zien wat je kan! 

Waaraan moet je voldoen?

Ben jij proactief, oplossingsgericht, analytisch en kun je goed prioriteiten stellen? Wil je daarnaast bij een internationaal opererende organisatie werken en ben je, volgens rooster, in te zetten in wisseldiensten? Dan gaan we graag een gesprek met je aan!

Het betreft een functie voor 40 uur per week met wisselende diensten (ochtend-, dag- en avonddiensten) in Utrecht. In de toekomst zal deze functie 24/7 uitgevoerd worden.

Certificaten, coaching en natuurlijk teamuitjes

Het betreft een ‘deta-vast’ constructie, hierbij zul je -bij interesse van alle kanten- na een vastgestelde periode bij deze klant in dienst treden. Tot die tijd kun je genieten van alle voordelen van Zenda Support; trainingen/ certificaten behalen, coole teamuitjes en coaching als dat gewenst is.

Maakt dit alles jou blij en herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan snel op deze vacature! Wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel en ervaar je zelf de informele én professionele sfeer die wij uitstralen!

Bij vragen zijn we bereikbaar via de mail; vacatures@zendasupport.nl of bel/Whatsapp naar 06-31564334